Преглед изворни кода

Remove support for py34

Change-Id: I2db09c9b010b03a1906060b40de0bea9b89a130c
tags/1.9.0
jacky06 пре 1 година
родитељ
комит
528d97a9e9
1 измењених фајлова са 0 додато и 1 уклоњено
  1. +0
    -1
      setup.cfg

+ 0
- 1
setup.cfg Прегледај датотеку

@@ -16,7 +16,6 @@ classifier =
Programming Language :: Python :: 2
Programming Language :: Python :: 2.7
Programming Language :: Python :: 3
Programming Language :: Python :: 3.4
Programming Language :: Python :: 3.5

[files]


Loading…
Откажи
Сачувај